DIY / Knutselen

Budgettip: vier houten DIY huisjes Action voor maar €1,99

Vorige week zag ik bij TipvanHanna deze leuke huisjes al voorbij komen. Al een paar keer in de Action geweest, maar eergister zag ik ze eindelijk liggen. Je kunt ze bij het creatieve gedeelte voor volwassenen vinden.

De huisjes hebben aan 1 kant ramen en aan de andere kant zijn ze helemaal glad. Met verf zijn ook de ramen goed weg te schilderen, mocht je deze niet willen.

Grapat / Grimms huisjes

Eerder maakte ik al budget versie voor de sorteerboom, sorteerbakjes en regenboogpoppetjes. Nu komen er deze huisjes bij.

Misschien kennen jullie deze huisjes van Grapat wel waarvan de daken de regenboog kleuren hebben. Zelf gebruikte ik de nieuwe acrylverf van de Action.

Huisjes met lampjes

Naast bovenstaande huisjes heb ze ook nog in herfst thema gemaakt met lampjes er in. De lampjes kocht ik bij de Action voor €1,29.

De lampjes zijn aan de achterkant wat dikker. Zo heb ik met een kleine boor eerst helemaal de gaten gemaakt en vervolgens aan de achterkant hem nog iets groter, zodat de lampjes er in passen.

Tobias hielp met het zwart verven van de huisjes en deze 2 heb ik aan elkaar geplakt met houtlijm. De lampjes en draadjes heb ik met schilderstape vastgeplakt.

Op de overige 2 heb ik bomen geschilderd. De blaadjes heb ik gestempeld met een oud stukje stof.

Nog meer inspiratie

Op Facebook kwam ik deze leuke huisjes tegen. Deze huisjes zijn gemaakt door Chloé @dagboekvaneenmoeder

Ik kreeg nog meer mooie huisjes doorgestuurd. Jill van Bree maakte deze huisjes. En een heel mooi detail: ieder huisje heeft een nummer en zoveel dieren staan er op.

Mocht je het leuk vinden dat ik jouw huisjes ook deel ter inspiratie? Mail de foto’s naar nicole@kinderkoopjesjager.nl o.v.v. DIY huisjes

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Budgettip: vier houten DIY huisjes Action voor maar €1,99”

Meer “DIY / Knutselen” berichten

Wat anderen zeggen over "Budgettip: vier houten DIY huisjes Action voor maar €1,99"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.