DIY / Knutselen

DIY: regenboogpoppetjes in bakjes met een klein budget

Voor onze vakantie kwam ik deze poppetjes met bakjes tegen en moest denken aan de veel duurdere versie van Grimms en Grapat. Daarom bestelde ik de poppetjes om zelf aan de slag te gaan.

Zelf gekleurde poppetjes met bakjes maken

Eerder vandaag testte ik al de nieuwe acrylverf van de Action. Wat ik daar van vond lees je hier. De prijs is momenteel €3,49, dit is wel een weekaanbieding. Hij zal dus volgende week wat duurder worden. Maar zeker voor deze prijs is het hele goede verf.

Omdat ik de kleuren wilde testen zoals ze waren heb ik geen kleuren gemengd. Om de “perfecte” Grimms kleuren te krijgen moet je eigenlijk sommige kleuren mengen.

Zelf bestelde ik 2 setjes van 10 houten poppetjes, omdat ik graag alle kleuren van de regenboog wilde maken. Per setje betaalde ik €9,37.

Met 1 setje kan je ook al hele leuke regenboogpoppetjes maken. Gebruik hiervoor de kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw en paars (eventueel indigo en violet ipv paars)

Spelen met de bakjes

De bakjes en poppetjes hebben eigenlijk geen uitleg nodig. De kinderen hier verzinnen nog veel meer dingen, dan dat ik zelf van te voren had bedacht.

Zo werden hier de bakjes gestapeld als een toren, de kleuren benoemd en gingen de poppetjes ook juist naar de andere kleuren toe.

Maak nog meer eigen houten speelgoed

Mocht je hier mee aan de slag gaan en vind je het leuk om nog meer speelgoed zelf te maken? Kijk dan eens bij deze blogs.

Wellicht kan je verzendkosten besparen door spullen voor meerdere projecten tegelijkertijd te bestellen.

Veel plezier met maken! En ik vind het altijd leuk om de resultaten op Instagram voorbij te zien komen.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “DIY: regenboogpoppetjes in bakjes met een klein budget”

Meer “DIY / Knutselen” berichten

Wat anderen zeggen over "DIY: regenboogpoppetjes in bakjes met een klein budget"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.