Reviews

Nieuw bij de Action Acrylverfset Avec 24 x 22 ml review

Ik heb van de Action al verschillende soorten verf geprobeerd. Onder andere voor het verven van houten poppetjes. De grote tubes waren tot nu toe altijd prima, met een extra laagje. Maar nu zijn er nieuwe potjes. Ze zijn momenteel in de weekaanbieding t/m 20-9 voor €3,49. Wat de prijs daarna is durf ik nog niet te zeggen, want ik heb deze nog niet eerder gezien.

24 potjes verf

In de verpakking zitten 24 kleine potjes van 22ml. Vergis je niet in de hoeveelheid dit lijkt namelijk weinig, maar zeker als je ze gebruikt voor houten poppetjes heb je hier genoeg aan.

In de dop zit een afdekplaatje, waardoor de verf niet kan lekken. Wel was deze er moeilijk uit te krijgen.

Bespaartip: zelf laat ik het plaatje er in zitten, zodat je de verf direct uit het potje kan gebruiken. Zo heb je niet onnodig veel verf uit het potje. En gebruik je alleen de verf die je daadwerkelijk wilt gebruiken.

Acrylverf op papier

Zelf had ik geen schilderdoek om het op te testen maar wel heb ik alle kleuren op papier geverfd zodat je de verschillende kleuren kan zien.

Op papier komen niet alle kleuren goed naar voren, in vergelijking met de verf op hout.

Acrylverf op hout

De verf dekt goed in tegenstelling tot eerdere verf die ik van de Action heb gebruikt.

Gebruik zeker bij poppetjes waar er mee gespeeld gaat worden altijd nog een extra laagje vernis. Dit is ook te koop bij de Action.

Ik heb nog niet alle kleuren gebruikt, maar hieronder kan je de kleuren zien die ik al wel gebruikt heb op hout. Vooral goud kwam veel beter uit op hout ipv papier.

Zelf houten regenboog poppetjes verven

Zelf aan de slag om de bekende regenboog poppetjes van Grimms of Grapat na te verven?

Ik heb geprobeerd om zonder te mengen verf kleuren uit te kiezen, deze komen niet helemaal overeen. Maar met een beetje mengen kan je ze zeker namaken!

En voor de oplettende kijker. Ik heb inderdaad maar 11 potjes verf ipv 12. Vooral de onderste kleur van de regenboog vond ik dus zelf lastig. Uiteindelijk heb ik hier bruin voor gepakt, omdat ik nog niet wilde mengen.

Conclusie

Ik blijf dus voorlopig zeker deze verf gebruiken voor de houten poppetjes, omdat deze goed dekt. Ik ben wel benieuwd hoe lang ze meegaan, maar tot nu toe erg verf weinig gebruikt. Ook ben ik benieuwd wat de normale prijs wordt, als de weekaanbieding voorbij is.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Nieuw bij de Action Acrylverfset Avec 24 x 22 ml review”

Meer “Reviews” berichten

Wat anderen zeggen over "Nieuw bij de Action Acrylverfset Avec 24 x 22 ml review"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.