Kinderen

Cadeau tips 2e verjaardag

Sophia wordt 19 juni alweer twee, wat gaat het toch snel! En ondanks dat we al heel veel speelgoed in huis hebben willen we op haar verjaardag toch wat leuks geven.

Gister vroeg ik op m’n Instagram pagina aan jullie wat leuke ideeën om cadeau te geven. Omdat er ook gevraagd werd of ik de tips met jullie wilde delen, heb ik hier een lijst gemaakt.

Mocht je nog een leuke aanvulling hebben? Laat het vooral achter in de reacties!

Poppenhuis

Met stip op nummer 1 staat het poppenhuis, dit werd zo vaak door jullie ingezonden en staat ook wel hoog op mijn lijstje. Ik heb wat verschillende poppenhuizen opgezocht in verschillende prijscategorieën.

Lidl

De Lidl heeft 3 verschillende soorten poppenhuizen ze kosten: €25 (aanbieding), €39,99 en €59,99. Ze zijn uit te breiden met 5 verschillende sets houten poppenhuis accessoires, de prijs hiervan is €9,99 per set.

Lovelties

Wat ik hier zo leuk aan vind, is dat zij zelf deze poppenhuizen maken. En je dus bij een kleine ondernemer iets besteld! In tegenstelling tot veel poppenhuizen, zijn ze niet gekleurd en kan je de huizen makkelijk in elkaar zetten. En later ook weer opbergen. Naast de verschillende poppenhuizen heb je ook allerlei speelhuizen, zoals een boerderij, station en stal. De prijzen variëren van 2 kleine huisjes voor €24,95 tot een poppenhuis van €195,- (klik op de foto op direct naar het product te gaan)

Loopfiets / step

Scoot and ride

Daarnaast werd een step met 3 wielen of een loopfiets vaak genoemd. Nu heeft Sophia al een scoot & ride gekregen op haar 1e verjaardag. Dit is een loopfiets en kan je ombouwen tot step. Eerder schreef ik daar deze review over. Deze is te koop voor €89,90

Scoot and ride step variant

Loopfiets

Naast een 2 in 1 variant werd ook de loopfiets vaak genoemd. Tobias kreeg voor zijn eerste verjaardag een Veloretti tricycle die later is om te bouwen naar loopfiets met 2 wielen. Hij was alleen voor Tobias nog veel te groot, maar hij is wel heel leuk om cadeau te geven voor een 2e verjaardag! Hij is te koop als tricycle voor €139 en als loopfiets voor €109.

Step met 3 wielen

Mocht je al een loopfiets hebben is een losse step zeker een leuk cadeau. Deze zie ik zelf ook vaak bij de Action en Kruidvat. Online vond ik deze step voor €24,99 hier verkrijgbaar in het blauw en paars.

Pop & Accessoires

Baby Born

Als ik aan poppen denk moet ik zelf aan een baby Born denken, deze had ik vroeger zelf ook en kan je uitbreiden met allemaal accessoires. De pop zelf inclusief wat kleine accessoires zoals een flesjes/ luiers potje is te koop voor €47,99. Daarnaast nog uit te breiden met accessoires zoals een kinderwagen, kleding of een badje.

Zeeman

Bij de Zeeman hebben ze ook leuke poppen vanaf €6,99, poppekleertjes vanaf €2,99 en accessoires vanaf €1,99. Soms hebben ze hier ook poppendraagzakken of babynestjes.

VTech ijscokar

De interactieve ijslepel herkent smaken en toppings. Ze kunnen bestellingen namaken van de kaart en spelletjes spelen om te leren tellen, kleuren herkennen en verschillende smaken te ontdekken. De ijscokar is verkrijgbaar voor €59,90 en in twee verschillende kleuren.

Spelletjes / puzzels

Puzzels zijn hier in huis favoriet en spelletjes ook steeds vaker. Kleurentorentjes wordt hier in huis vaak gespeeld. Maar hier heb ik alle spelletjes tips die ik eerder al eens met hulp van jullie bij elkaar heb gezocht.

Rivierstenen/ stapelstein

Dit is iets wat eigenlijk al heel lang op “mijn” verlanglijstje staat, maar ik ook wel heel erg duur vind. Toch werd het weer een paar keer genoemd, Stapelstein. Een set van 6 stuks kost €159,-

Een goedkoper alternatief zijn deze rivierstenen. Een set van 6 stenen (3 grote en 3 kleine) kost €45.

Learningtower

Tobias en Sophia vinden het heel leuk om te helpen in de keuken. Ze hebben hiervoor deze learning tower. Wij hebben voor dit model gekozen omdat het niet alleen een trappertje is, maar ook een tafeltje om aan te zitten.

Abonnement / dagje weg

Wat ik een heel leuk idee vond, een abonnement op een dierentuin/ pretpark / zwembad in de buurt. Zo heb je extra lang plezier van het cadeau. Wat ik extra leuke toevoeging van iemand vond: een dagje alleen met Sophia op pad.

Verlanglijstje Sophia

Zoals jullie misschien wel weten houd ik van houten & open einde speelgoed. We hebben een paar Holztiger dieren en deze wil ik graag uitbreiden. Verder weet ik nog niet wat we gaan kopen, maar dat zien jullie vast op insta voorbij komen.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Wat anderen zeggen over "Cadeau tips 2e verjaardag"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.