Kinderen

SOS armband goedgemerkt + kortingscode

Ga jij binnenkort een dagje weg? Of misschien wel op vakantie? Dan kunnen de SOS bandjes niet ontbreken. Mocht je in alle drukte je kind kwijtraken, dan kunnen ze hun armbandje (met telefoonnummer) laten zien en ben je hopelijk snel weer herenigd.

Kortingscode hele assortiment goedgemerkt

De kortingscode GG-KKJ15 geeft 15% korting. De kortingscode is niet alleen geldig op de SOS bandjes, maar op alle producten van goedgemerkt

De code is te gebruiken tm 30 juni 2023.

SOS armband

Links heeft Tobias de SOS armband om. Wij hebben gekozen voor breedte basic en 14cm. Op de site staan de standaard maten per leeftijd, maar meer altijd zelf de pols nog na.

Je kan kiezen uit 4 formaten, 2 breedtes en 20 verschillende kleuren. En je kan ook nog een afbeelding laten graveren.

Op de SOS bandjes hebben wij de telefoonnummers staan van Ron en mij. Wij hebben MOM +316… en op de achterkant DAD +316…

Tip wil jij meerdere bandjes bestellen kies voor duopakket deze bandjes hoeven niet hetzelfde te zijn. Voor het duopakket betaal je €14,95 ipv €7,95

Daarbovenop krijg je nog 15% korting met de kortingscode: GG-KKJ15

Design naambandje

Sophia draagt op bovenstaande foto het design naambandje. Dit zijn gevlochten kunstleren armbandjes met een RVS tekstplaatje. Je kan kiezen uit 3 verschillende formaten en 4 verschillende kleuren.

Wij hebben er zelf voor gekozen om op dit bandje alleen de naam neer te zetten. Ze worden gedragen in combinatie met het SOS bandje als we dagjes weg zijn, maar Sophia vindt het naambandje ook gewoon leuk om zo te dragen.

Vergeet bij het bestellen de kortingscode GG-KKJ15 hiermee krijg je 15% korting.

Stickers, stempels, broodtrommels en nog veel meer

Naast armbandjes verkoopt goedgemerkt nog veel meer handige artikelen voor op school of bijvoorbeeld het kinderdagverblijf. Ook daarvoor is de code GG-KKJ15 te gebruiken tm 31 mei 2023.

Heb jij gebruik gemaakt van deze kortingscode? Laat het hieronder weten in een reactie.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Wat anderen zeggen over "SOS armband goedgemerkt + kortingscode"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.