Kinderen

5 tips voor UV zwemkleding voor baby en kind

Ga je binnenkort op vakantie naar de zon? Of plons je in Nederland in het water? Dan mag UV zwemkleding zeker niet ontbreken.

Ik raad zelf losse shirts aan, voor Olivia hebben we een zwempak maar als het nat is is dit toch lastig uit te trekken.

Wat is UV zwemkleding?

Zwemkleding met een UV beschermt de huid tegen de zon. Het werkt eigenlijk hetzelfde als zonnebrand, maar zonnebrand kan in het water oplossen. UV zwemkleding beschermt ook als het nat is en is dus een mooie aanvulling op zonnebrand.

Hema

Tot en met zondag 18-6 krijg je 15% korting op bijna alles bij Hema, ook op UV kleding. Klik hier om gebruik te maken van deze aanbieding.

Wij hebben zelf shirtjes van de Hema. Ze zijn van een dikkere ribstof en rekken dus goed mee. Er zijn vier verschillende kleuren beschikbaar: paars, oranje, blauw en groen. De prijs is €17,50 per shirt, maar zelf heb ik ze met 30% korting gekocht tijdens een actie. Zodra er weer aanbiedingen zijn, deel ik dat natuurlijk via Instagram.

Daarnaast heeft de Hema nog meer UV kleding. Let op: niet alle zwemkleding met lange mouwen heeft ook een UV werende werking. Bekijk hier alle UV zwemkleding.

Scapino

Bij Scapino shop je UV zwemkleding al vanaf €6,99. De shirtjes zijn verkrijgbaar met lange mouwen en korte mouwen. En ook met verschillende printjes. De prijzen variëren van €6,99 tot €9,99

Bekijk hier alle UV shirts van Scapino.

H&M

De H&M verkoopt losse broek en shirtjes, maar ook pakjes uit één geheel. Nogmaals wij vinden losse shirtjes veel makkelijker met omkleden, zeker als het nat is.

De prijs van pakjes ligt tussen de €19,99 en €29,99. Losse shirtjes zijn verkrijgbaar vanaf €12,99

C&A

Bij C&A hebben ze losse UV shirts, maar ook complete pakjes waarvan sommige zelfs een UV pet hebben. De prijzen van losse shirtjes ligt tussen de €12,99 en €15,99. De UV pakjes variëren van €15,99 tm €22,99.

Bekijk hier alle UV zwemkleding van C&A.

Decathlon

Bij Decathlon verkopen ze shirtjes vanaf €6,99. Zelf heb ik er geen ervaring mee, maar ze schijnen wat kleiner te vallen. Twijfel je tussen 2 maten, neem dan de grootste maat.

Ronde zwembandjes

Omdat wij regelmatig de vraag krijgen welke zwembandjes wij gebruiken. We zijn hier erg tevreden over omdat ze net wat hoger in het water liggen en ze hebben geen scherpe randjes.

Klik hier om naar de zwembandjes te gaan.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “5 tips voor UV zwemkleding voor baby en kind”

Meer “Kinderen” berichten

Wat anderen zeggen over "5 tips voor UV zwemkleding voor baby en kind"

1 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.