Lifestyle

Mooiste vader / dochter liedjes

Naast de lijst met mooiste vader zoon liedjes is het vandaag tijd voor de lijst met mooiste vader dochter liedjes. Er is weinig zo bijzonder als de band tussen vader en dochter, dus al deze nummers zijn speciaal!

1. Marco Borsato – Dochters

Misschien toch wel dé onbetwiste nummer 1 in Nederland. Marco Borsato met het nummer “Dochters”

2. John Mayer – Daughters

Misschien wel een betere artiest dan bovenstaand, John Mayer, mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Zelf raakt het me wat minder omdat het in het Engels is. Nederlands begrijpt mijn onderbewuste net wat meer, dus daarom komt dit prachtige nummer op #2.

3. Qucee ft. Tabitha – Voor jou

Misschien geen gebruikelijk nummer in deze lijst, maar wel een van de weinige die me écht ooit tot tranen geraakt heeft! Naast het feit dat Qucee een hoge gunfactor heeft is de “pijn” die je voelt oprecht en herkenbaar voor vele, we willen toch allemaal het beste voor onze kindjes?

4. Fresku – Mijn dochter

De poëtische woordenbrij van de rap-kunstenaar Fresku. De onvoorwaardelijke liefde die een vader voor zijn dochter heeft wordt geuit in dit rap-nummer. Dit nummer is vooral speciaal voor de vaders-in-wording.

5. Michael Bolton – Fathers and Daughters

Een prachtig nummer uit de film “Fathers and Daughters“. Dit nummer is vooral speciaal voor vaders die het zonder de moeder van het kind moeten doen. Een echte tranentrekker, maar laten we eerlijk zijn, een traantje voor je dochter kan nooit kwaad toch? 😉

Heb jij nog aanvullingen op deze lijst? Laat ze zeker weten in de reacties!

Papa Ron

@paparon.nl

Wat anderen zeggen over "Mooiste vader / dochter liedjes"

1 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.