Blog

Nieuw: KinderKoopjesjager app (+winacties)

Steeds vaker krijg ik via Instagram deals doorgestuurd, maar soms ben ik gewoon niet snel genoeg om op tijd te reageren. Daarom heb ik Ron aan het werk gezet en heeft hij in de avonduren en weekend flink doorgewerkt. Met resultaat, want vanaf vandaag kan ik zeggen dat ik mijn eigen app heb op iOS en Android.

Wat kan je met de app?

In de app vind je de beste aanbiedingen die ik zelf deel, maar ook die jij als gebruiker met andere gebruikers kan delen.

Heb jij een favoriete gebruiker die vaak aanbieding deel die jij interessant vindt? Dan kan je deze ook volgen. Je ontvangt dan een notificatie zodra deze gebruiker een nieuwe deal heeft geplaatst.

Bovendien heb ik al wat leuke exclusieve deals voor jullie geregeld voor deze week, en dat zal ik blijven doen. Dus waar wacht je nog op? Download nu de app en laten we samen koopjes jagen!

Winactie 1: deel een deal en win!

Wil jij niet alleen de beste koopjes delen, maar ook nog eens kans maken op een cadeaubon t.w.v. € 10? Yes, dat kan! Plaats gewoon een aanbieding via de app en je doet automatisch mee aan de verloting van de cadeaubonnen.

We verloten vijf cadeaubonnen bij elke 100 aanbiedingen die geplaatst worden. Dus hoe meer aanbiedingen, hoe groter de kans om te winnen! En omdat we zo gek zijn op onze community, geven we maar liefst 50 cadeaubonnen weg voor de eerste 1000 aanbiedingen.

Maar dat is nog niet alles! Als je twee aanbiedingen plaatst, maak je twee keer kans en kun je zelfs twee bonnen winnen! Dus waar wacht je nog op? Deel jouw koopjes met de wereld en wie weet win jij wel een cadeaubon naar keuze.

Plaats direct een aanbieding op de app →

Winactie 2: maak gratis kans op een cadeaubon t.w.v. €50,- voor een winkel naar keuze

Ben je niet zo’n deler maar hou je wel van cadeaubonnen? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Check snel de aanbieding “Win een cadeaubon naar keuze t.w.v. €50,-” en maak gratis kans op een toffe bon naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen is die duim omhoog geven en wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar.

Snel, ga direct naar de winactie en fingers crossed →

Ideeën of tips?

Wij hebben nog meer dan 100 plannen voor de app en zijn nog lang niet klaar! Maar we willen graag weten wat jij ervan vindt en wat we nog kunnen verbeteren. Dus als je tips hebt of een foutje hebt ontdekt, laat het ons dan zeker weten! Je kan ons mailen op nicole@kinderkoopjesjager.nl en we zijn je alvast dankbaar.

En dan rest ons nog maar één ding: veel plezier met de app en succes met koopjesjagen!

* Cadeaubonnen moeten digitaal aangekocht kunnen worden.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Nieuw: KinderKoopjesjager app (+winacties)”

Meer “Blog” berichten

Wat anderen zeggen over "Nieuw: KinderKoopjesjager app (+winacties)"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.