Blog

Review: HEY CLAY + kortingscode

Wij kregen van Drie Kleine Haasjes een dino set van HEY CLAY om uit te proberen. Samen met Tobias heb ik de dino’s gemaakt. Ben je benieuwd wat wij van de klei vonden? Lees hieronder onze ervaring met HEY CLAY.

Met de code KKJ-HEYCLAY10 krijg je 10% korting op de grote sets met 6 figuren. Klik hier om te shoppen.

Verpakking

De klei zit verpakt in een kartonnen doos, waarin kleine 15 potjes zitten met de klei. Daarnaast zit er een QR-code in en 2 spatels om te boetseren.

Met iedere set kan je 6 verschillende dino’s maken.

Kleien met een app

De HEY CLAY app is gratis te downloaden via de app en play store. Van ieder thema is er 1 filmpje gratis te bekijken, maar met de QR code in de verpakking ontgrendel je de rest van de (in ons geval) dino’s.

De app is helaas alleen in het engels, maar de foto’s en filmpje zijn zo duidelijk dat dit ook voor kinderen goed te volgen is.

Structuur van de klei

HEY CLAY is wat droger qua structuur dan normale klei die wij normaal in huis hebben. Zelf moest ik een beetje denken een kneedgum omdat het droger aan voelt. Omdat de klei droger is plakt deze bijna niet aan je handen.

Kleien met instructies

Via de app kan je een dino kiezen. De app geeft vervolgens aan welke kleuren je nodig hebt voor de dino.

Stap voor stap neemt de app je mee met foto’s en kleine uitleg filmpjes welke onderdelen je moet maken.

Wat ik zelf hier de uitdaging in vind is dat je zelf moet inschatten hoeveel klei je nodig hebt. Tobias (bijna 4) kon heel goed de filmpjes nadoen, maar met de hoeveelheid moest ik hem helpen.

Na afloop hebben wij de klei laten drogen (aan de lucht) de klei is na 24 uur nog steeds een beetje fluffy.

Onze ervaring met HEY CLAY

Tobias vond het heel leuk om met de klei te spelen. Na de eerste dino, wilde hij er meteen samen nog één maken. Tobias is op het moment van testen bijna 4 jaar oud en zou zelf nooit een dino hebben gemaakt. Maar met hulp van de app heeft hij toch een dino gemaakt en was er mega trots op.

Wat ik een klein nadeel vond (zoals met iedere klei) als je kleuren met elkaar gaat mengen krijg je deze niet meer uit elkaar.

HEY CLAY is verkrijgbaar bij Drie Kleine Haasjes in 6 verschillende sets: Aliens, Dieren, Dino’s, Monsters, Oceaan & Vogels.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Review: HEY CLAY + kortingscode”

Meer “Blog” berichten

Wat anderen zeggen over "Review: HEY CLAY + kortingscode"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.