Aanbiedingen

Waarom je nu al moet beginnen met inkopen voor Sinterklaas en Kerst

Met dit warme weer moet je misschien nog helemaal niet denken aan de koude december maand. Maar als je nog geen inkopen gedaan hebt is dit het moment om te beginnen met inkopen van Sinterklaas en Kerst cadeaus.

Wisselende prijzen

Zoals jullie misschien wel weten veranderen prijzen continu. Wat goed voor ons als consument is, want dan gaan bedrijven met elkaar de concurrentie aan!

Ieder product heeft een adviesprijs, deze prijs wordt bepaald door de fabrikant. Die prijs hoef je gelukkig meestal niet te betalen, omdat de meeste winkels al onder deze prijs gaan zitten.

Er werd vaak gestunt met hoge kortingen vanaf de adviesprijs, maar gelukkig is dat nu niet meer van toepassing! De bedrijven moeten de hoogste “van prijs” laten zien die ze de afgelopen 3 maanden hebben genoteerd (vaak was die ook al een stuk lager dan de adviesprijs)

Beste prijs bepalen met een verlanglijstje

Maak een verlanglijstje voor de feestdagen. Begin met het bepalen van een budget. Ga je voor nieuw of koop je (een deel) tweedehands speelgoed?

Vind je het lastig om de dat te bepalen dan, dan is dit misschien wel leuk:

  • Iets wat hij/zij graag wilt hebben
  • Iets wat hij/zij nodig heeft
  • Iets om aan te trekken
  • Iets om (voor) te lezen

Maak een lijstje wat je wilt kopen en houd daar een paar weken de prijs van bij. Zo kan je de schommelingen zien en weet je of het een goede deal is. De meeste aanbiedingen komen namelijk na een aantal weken weer terug.

Uiteraard houd ik dit ook voor jullie bij, volg hiervoor mijn Instagram pagina. Echter zie ik natuurlijk ook niet altijd alle goede deals. Mocht je een leuke tip hebben, geef deze dan vooral door!

Nog op zoek naar inspiratie voor de cadeautjes? Eerder schreef ik een blog voor verjaardagscadeautjes (2 jaar) en leuke spelletjes (vanaf 2 jaar) misschien staat daar iets leuks tussen!

Verder ben ik zelf heel benieuwd wat jullie uitgeven aan cadeautjes. Laat het weten in de reacties hieronder.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Waarom je nu al moet beginnen met inkopen voor Sinterklaas en Kerst”

Meer “Aanbiedingen” berichten

Wat anderen zeggen over "Waarom je nu al moet beginnen met inkopen voor Sinterklaas en Kerst"

2 Reacties

  • Eigenlijk niet persee een budget. Ik koop ook veel spullen die nodig zijn. Dit jaar gaan we voor 1 groot cadeau, een tablet. En wat kleine knutsel spulletjes pyjama ed

  • Rond de €100,- per kind ( heb er 2 ) was normaal het budget maar alles is zo duur aan het worden dat ik benieuwd ben hoe ik dit jaar uit ga komen. Ga proberen iets minder uit te geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.