Kinderen

Hoe werken wasbare zwemluiers? (+ Video)

Tot vorig jaar had ik nog nooit gehoord van een herbruikbare zwemluier. Tot we er 1 kregen voor Sophia en ik was meteen om. Naast dat ze in verschillende printjes te verkrijgen zijn, zijn ze ook nog eens heel duurzaam. Wat het ook meteen heel goedkoop maakt. Een pak met 10-14 wegwerp zwemluiers kost al snel 5/6 euro. De wasbare zwemluier kost bij ons €13,99.

Hoe werkt een (wasbare) zwemluier?

Zowel een wegwerp als wasbare zwemluier werken eigenlijk hetzelfde. Urine loopt door de luier heen, dat is maar goed ook want anders wordt de luier heel erg groot en zwaar. En ontlasting wordt opgevangen door de elastieken banden om benen en buik. Gelukkig poepen de meeste kinderen niet tijdens het zwemmen, is dit wel het geval dan kan je de ontlasting weggooien even uitspoelen en vervolgens in de wasmachine. De luiers kunnen gewassen worden op 40graden.

Van geboorte tot 2-3 jaar

De wasbare luiers zijn te verstellen met drukkers zodat ze te gebruiken zijn vanaf de geboorte tot een jaar of 2/3. Met de drukkers aan de voorkant maak je hem kleiner door hem dubbel te vouwen, de drukkers hebben hier 2 standen. Daarnaast is hij natuurlijk zonder dubbel te vouwen te gebruiken voor de oudste kinderen. De drukkers aan de zijkant spreken voor zich. Zorg dat de luier goed aansluit aan zowel de benen als de buik.

Voordelen wasbare zwemluier

  • Met het gebruik van een wasbare zwemluier heb je minder afval dus is het een duurzame keuze.
  • Het is al snel een stuk goedkoper dan wegwerp zwemluiers.
  • Je hoeft er geen zwemkleding over heen aan te trekken, omdat ze in leuke printjes komen
  • Makkelijk mee te nemen op vakantie, ze zijn ook makkelijk uit te spoelen en drogen snel.

Instructievideo wasbare luiers

Ben je overtuigd? Koop dan hier de zwemluiers.

Ook geven wij er deze week 1 weg via de Instagram pagina Luierkoopjesjager.nl. Koop jij er één met korting en win jij uiteindelijk op instagram? Dan krijg je je aankoopbedrag terug!

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Wat anderen zeggen over "Hoe werken wasbare zwemluiers? (+ Video)"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.