Bananenpannenkoekjes Recept

Het favoriete ontbijt van Tobias en Sophia is toch wel bananenpannenkoekjes. Wat wij vooral handig vinden is dat we meestal wel de ingrediënten in huis hebben (dat zijn maar 4 dingen!). Ideaal voor als het brood een keer op is of juist als afwisseling. Het beslag is super makkelijk om te maken en de pannenkoekjes staan binnen een paar minuten op tafel.

ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 1 banaan (liefst een beetje rijp)
  • Kaneel
  • Havermout

Doe de eieren in een kom en doe hierbij de banaan (in stukken). Je kan de banaan ook prakken, maar wij gebruiken hier de staafmixer voor. Voeg er een snufje kaneel en 1 á 2 lepels havermout aan toe. Dit laatste doe ik op gevoel.
Nog even doorroeren en bakken maar! Zelf maken we er altijd 8-10 kleine pannenkoekjes van, je kan natuurlijk ook een paar grote er van bakken.

Leave a Comment