Uitjes & Dagjes weg

Speelpark Oud Valkeveen review

Esther ging met haar gezin naar Speelpark Oud Valkeveen en schreef voor ons deze review.

Entree & parkeren

Door ons abonnement op avifauna hebben wij één kortingsbonnen boekje gekregen. Vandaag stond speeltuin oud valkeveen op het programma waar wij 50% korting kregen.

Hierdoor waren wij voor 3 entree kaartjes €21,75. Regulieren entree prijs van 3-99 is €14,50 online. Tickets aan de kassa zijn €16,50. Het parkeren is gratis.

Attracties en Speeltoestellen

Onze oudste is nu ruim 3,5 jaar dus leek ons leuk om dit te proberen. De kleine van 2 maanden geniet van het voortduwen.

Van te voren hebben wij laten zien waar wij heen gaan/wat er te doen is. Er waren van die oldtimers waar je in kon zitten dus daar moesten wij als eerste heen. Totdat daar de trein voorbij kwam en dat toch echt het eerste ding was om in te gaan.

De treintjes zijn echt voor de kleintjes maar de ouders kunnen er deels gevouwen ook in. Aan de andere kant van het park heb je, na heel veel gehobbel, de mogelijkheid om uit te stappen. Wij blijven zitten en maken het schud rondje af. Het geschud wordt alleen maar erger maar het kind ziet de lol er van in.

Het “spoor” van de trein is tevens het enige verharde pad wat door het hele park gaat. Wanneer de trein niet rijdt kan je hier prima overheen. Anders is het op het gras. Met een kinderwagen niet bepaald ideaal.

Na de trein gingen wij direct naar de oldtimers. Die blijven altijd dikke hit. Er is tijdens het eitje genoeg te zien. Als je na het ritje nog een keer wilt moet je best een stukje omlopen om weer in de rij te kunnen.

Je stapt namelijk uit vlakbij mini world. Het leek een beetje of je een speeltuin in Teletubbie wereld binnen stapje met heuveltjes en tunnels. Voor de echte mini’s is dit heel leuk spelen. Ze kunnen er ook niet zelf makkelijk uit doordat er een hekje voor zit welke je met een druk op de (hoge) knop moet openen.

Verder was de trampoline een hit, kleine speel toestellen bij de zit gelegenheden is er een matjes glijbaan, bijtjes die omhoog en omlaag kunnen, draaimolen, binnen gedeelte met foam toestellen en interactieve activiteiten. Eveneens zijn er voor de grotere kinderen een achtbaan, hobbel paardjes, zweef molen (half boven water) en een piraten achtig Ballenbak?

Strand en Entertainment

Daarnaast is er ook een stand waar je als gast gebruik van kan maken. Handdoek mee en liggen/spelen maar. Er stonden in de buurt ook springkussens maar in de volle zon zijn die heet.

Er is ook entertainment maar die hebben wij niet gezien. Tevens is er een goudmijn tegen een kleine vergoeding.

Wellicht omdat het nog geen hoog hoog seizoen was maar; de werknemers moesten wisselen tussen attracties om deze te bedienen. Zo stond ze eerst bij A en daarna bij B maar was A dicht.

Speelpark Oud Valkeveen review: conclusie

Al met al viel het ons persoonlijk wat tegen. Wellicht vanwege de leeftijd van onze zoon. Verder was het wel overzichtelijk en op een zomerse dag kan je er heerlijk zonnen (als je er van houdt).

Door deze ervaring zullen wij er niet vaak heen gaan maar snap dat het populair is onder schoolreisjes.

Estherlianne

Meer zoals “Speelpark Oud Valkeveen review”

Meer “Uitjes & Dagjes weg” berichten

Wat anderen zeggen over "Speelpark Oud Valkeveen review"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.