DIY / Knutselen

Knutselen: met Madeliefjes

Het voorjaar is begonnen, het zonnetje begint gelukkig steeds vaker te schijnen en overal zie ik Madeliefjes in het gras. En kinderen vinden dit natuurlijk super leuk om te plukken.

Uiteraard kan dit natuurlijk met iedere bloem. Voor Moederdag is dit bijvoorbeeld leuk om te doen in hartvorm met Ma-de-liefste (madeliefjes) 😉

Hier kan je erg leuk mee knutselen, zonder lijm dus geen troep! Wat ook niet onbelangrijk is: het zijn allemaal gratis materialen. En daarnaast is het ook nog eens erg goed voor de motoriek, het is een precies werkje voor de kinderen.

Zoals je kunt zien kan het met ieder thema gemaakt worden zoals bijvoorbeeld: Pasen (zie de paashaas onderaan). Ook erg leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag. Van Esmee kreeg ik deze leuke knutsel tip en deze leuke foto’s, bedankt hiervoor!

Wat heb je nodig?

  • Madeliefjes
  • Karton
  • Stift
  • Schroevendraaier

Een alternatief voor echte bloemen, kwam ik tegen bij de Action. Verschillende pakketje met 9 tot 15 bloemen en de prijs is €0,68. Ze liggen tussen de knutselspullen voor volwassenen.

Hobby bloemen Madelief
Verschillende soorten knutsel bloemen

Bekijk de foto’s hieronder hoe je aan de slag kunt gaan.

Bekijk hier alle andere knutsel ideeën.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer een creatieve blog te schrijven voor mijn pagina? Mail dan naar nicole@kinderkoopjesjager.nl.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Knutselen: met Madeliefjes”

Meer “DIY / Knutselen” berichten

Wat anderen zeggen over "Knutselen: met Madeliefjes"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.