Kabouterbos Berlicum
Uitjes & Dagjes weg

Kabouterbosje Berlicum (Noord-Brabant)

Afgelopen maandag was ik vroeg klaar met werken en was de sportleraar van Nicole ziek. Reden dus om eropuit te trekken! Nicole klom in de telefoon en vond het Kabouterbos(je) in Berlicum.

KabouterbosJE?

Ja, het klinkt nogal oneerbiedig, maar zo is het zeker niet bedoelt. Het welkomstbord zegt namelijk “Kabouterbosje”. Eerlijk is eerlijk, het is ook niet groot, maar plezier hadden we er zeker! 

Bereikbaarheid

Zodra je eraan komt rijd je een straat in met aan 1 zijde woningen en aan de andere kant weilanden en volkstuintjes. Uit het niets plopt daar een kabouterbos(je) op. Het geheel ziet er keurig verzorgd uit en we zetten de auto even in de berm. Als het druk is kan het parkeren wel een probleem zijn misschien.

De navigatie kun je zetten op:
Kabouterbos Berlicum
Westakkers 49a, 
5258 JG Berlicum
Of klik hier voor Google Maps

Kabouterbos

Deze locatie is echt een typisch kabouterbos zoals het ooit bedacht is. Een mooi stukje bos(je) met daarin verschillende kabouters. Er zijn geen grootste klimtoestellen of belevenissen, maar er staat wel een heel tof huisje waar Tobias de tijd van zijn leven had! 

Ook is het niet geschikt voor een echte wandeling, ik denk dat het ongeveer de grote heeft van een half voetbalveld. Ondanks de grote hadden we het er wel oprecht heel leuk en wil ik degene die hem hebben gemaakt (en onderhouden) enorm bedanken voor deze leuke middag! Mocht je in de buurt zijn is het zeker de moeite waard om even langs te wippen.

Papa Ron

@paparon.nl

Meer zoals “Kabouterbosje Berlicum (Noord-Brabant)”

Meer “Uitjes & Dagjes weg” berichten

Wat anderen zeggen over "Kabouterbosje Berlicum (Noord-Brabant)"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.