Reviews

Grennn speelbak en stekers review + kortingscode

Zoals jullie misschien al vaker op Instagram hebben gezien, zijn wij hier in huis echt fan van de speelbak van Grennn. Bijna dagelijks komen de bakken uit de kast en spelen de kinderen hier mee als ze wakker worden.

Speelbak

Wat doe je met zo’n bak? Het leuke is, dat bepalen de kinderen helemaal zelf! De houten speelbak is een perfect voorbeeld van open einde speelgoed. De kinderen kunnen zelf bepalen wat ze in de bak doen en hoe ze daar mee spelen.

De speelbakken worden gemaakt van multiplex met een hardhouten toplaag en daarnaast werken ze de bakken af met hardwaxolie. De afmeting van de bak is 40 x 50 x 7 cm.

Tegenwoordig zijn er ook deksels bij te bestellen. Erg handig om de bak weg te zetten in de kast, zonder dat je de inhoud steeds hoeft op te ruimen.

Waar vul je de bak mee?

Wij hebben de bakken al met heel veel verschillende dingen gevuld zoals natuurlijk magic sand, gekleurde speelrijst, bonen, kikkererwten, zelfgemaakt nepsneeuw en nog veel meer. De bak kan niet tegen water, maar alles wat droog is kan mee gespeeld worden.

Spullen verstoppen, graven met kleine graafmachine alles staat open zodat de kinderen hun eigen fantasie kunnen gebruiken.

Deze bak heeft 1 kilo kikkererwten en 500 gram witte bonen en 500 gram zwarte bonen

Rijst kan je zelf heel makkelijk kleuren, zie deze blog. Mocht je het willen kopen? Kijk dan onder aan deze pagina voor de kortingscode.

Deze bak is gevuld met maar 500 gram.

Ik krijg ook vaak de vraag hoeveel bakken zand of zakjes rijst ik in de bak doe. Meestal vul ik de bak met 2-3 kilo zand, rijst of bonen.

Let op: ook al stopt jouw zoon/dochter niks meer in zijn mond, blijf altijd bij je kinderen tijdens het spelen!

Stekers

Naast de bakjes en schepjes hebben wij ook verschillende stekers van Grennn. Deze ontwerpen en maken zij zelf. Er komen dus ook regelmatig nieuwe stekers online.

Hier in huis zijn nu de boerderij, traktor en dieren favoriet. Maar voor de oudere kinderen heb je ook cijfers, letters en reken stekers!

Conclusie & korting

Ondanks dat wij deze bakken hebben gekregen voor een samenwerking eind vorig jaar, is deze blog niet gesponsord. Wij zijn hier thuis oprecht blij met de speelbak. En proberen we deze steeds op een nieuwe uitdagende manier te vullen voor de kinderen.

En omdat jullie ook van koopjes houden heb ik gevraagd om een kortingscode. Met de kortingscode: Kinderkoopjesjager.nl krijgen jullie t/m 6 juni 25% korting op alle stekers, bakjes, pincetten en gekleurde rijst op www.grennn.nl

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Grennn speelbak en stekers review + kortingscode”

Meer “Reviews” berichten

Wat anderen zeggen over "Grennn speelbak en stekers review + kortingscode"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.