DIY / Knutselen

DIY: Halloween slinger maken van wc rollen

Vieren jullie Halloween? Dan is het natuurlijk leuk om je huis ook te versieren. Ben je nog op zoek naar een leuke, niet al te griezelige, Halloween versiering? Bekijk hieronder dan snel de uitleg!

Wat heb je nodig?

Knip de wc rollen

Begin met het knippen van de wc rollen. Ik heb gekozen om een pompoen, Frankenstein en een spookje.

Duw de wc rollen een beetje plat en knip de wc rollen in de verschillende vormen.

Verf de wc rollen

Je kan natuurlijk normale verf gebruiken, maar zelf heb ik sinds kort deze verf sticks in huis. Een stuk minder geknoei 😉 En erg handig voor de kinderen.

Zelf koos ik voor een oranje, witte en groene ondergrond.

Wiebeloogjes en tekenen

Bij alle drie de figuren heb ik gekozen om wiebeloogjes te gebruiken. Nu ik dit schrijf besef ik dat ik de slinger maar aan 1 kant versierd heb. De rolletjes heb ik volledig gekleurd, maar de gezichten maar aan één kant. Afhankelijk van hoe je de slinger ophangt is het dus leuk om deze aan twee kanten een gezichtje te geven.

Gaatjes maken en touw rijgen

Prik gaatjes aan de zijkant van de wc rollen. En doe het touw of lint er doorheen. Zelf heb ik nu een kleine slinger gemaakt van maar 3 figuren, maar er zijn natuurlijk nog veel meer Halloween figuren te bedenken zoals: een heks, Dracula, een monster, vleermuis of een mummie.

Veel plezier met maken! Ik vind het altijd erg leuk jullie eigen creaties te zien. Dus stuur me vooral een leuke foto via Instagram 😉

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “DIY: Halloween slinger maken van wc rollen”

Meer “DIY / Knutselen” berichten

Wat anderen zeggen over "DIY: Halloween slinger maken van wc rollen"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.