Uitjes & Dagjes weg

Budget uitje: De koperen Ezel

Deze blog is geschreven door: momslife.art

Hier moet je een keer naar toe gaan De koperen Ezel!! Ik kan je vertellen dat je er geen spijt van gaat krijgen!

In de vakanties plan ik vaak uitjes met de kinderen. Dit keer hadden we De koperen ezel op de planning staan. Ik had al wat gelezen hierover dus ik was wel erg benieuwd! De kinderen waren erg enthousiast toen ik het had verteld.

Entreeprijs en parkeren

In de ochtend had ik de tassen al klaargezet en konden we op tijd vertrekken. Het was gelukkig niet een hele lange rit in de auto. Aangekomen bij De Koperen Ezel is er een ruime parkeerplaats en deze is helemaal gratis!

Bij de ingang stond er een vriendelijke medewerker die ons op een leuke manier heeft ontvangen. Toen ik wilde betalen voor de entree was ik erg verbaasd, dat ik voor mijn dochter en voor mezelf maar €4,- moest betalen. De entree voor het park is maar €2,- voor iedereen vanaf 3 jaar of ouder.

Speel- en doe paradijs

Bij binnenkomst zag je al een hele leuke speelgedeelte voor de kinderen. Hier hebben de kinderen gelijk gespeeld en ik kon even genieten van de heerlijke zon! Je hebt bij de speelgedeelte verschillende toestellen waar kinderen zich kunnen vermaken. Ook is er een skelterbaan aanwezig met een hele toffe stoplicht! Bij slecht weer is er ook een binnenspeeltuin aanwezig ‘Donkey town’ waar de kinderen kunnen spelen.

Na een tijdje waren de kinderen uitgespeeld dus besloten we om het park te verkennen. We zijn heel veel verschillende dieren tegengekomen en zelfs exotische dieren zoals; een dromedaris, een mara, en een alpaca. En dit is maar een klein gedeelte van de dieren! De kinderen keken hun ogen uit. We konden veel dieren aaien dat was wel erg leuk! En hebben we voer gekocht, zodat we dat aan de dieren konden geven.

Na een avontuurlijke wandeling door het park kregen we een beetje trek. Er is een leuke restaurant aanwezig waar je lekker kunt eten. De kinderen hebben heerlijk gesmuld!

Activiteiten met ezels

Als afsluiter hebben we een een hele bijzondere wandeling gemaakt. Je kan namelijk verschillende wandeltochten maken met een ezel. Je gaat zelfstandig op stap met een ezel. Dit was heel leuk en grappig om alleen dit te gaan doen. Wij hebben voor een wandeltocht gekozen van een half uur met een huifkar. De kosten hiervan waren €16,-. De rest van alle prijzen vind je hier.

Mijn ervaring

Het is een super leuke park waar de kinderen zich kunnen vermaken. Wat ik zo fijn vond is dat de kinderen een hele super gave dag hebben gehad en dat het eigenlijk een spot goedkope dagje weg was. Personeel was erg vriendelijk en ik kreeg ook een hele fijne uitleg voor de wandeltocht. Het eten was prima en we hebben lekker op het terras gezeten.

Kortom als je een low budget uitje zoekt dan moet je zeker hier naar toe gaan!

Openingstijden & Adres

Het park is het hele jaar geopend:

  • Doordeweeks 10:00-18:00 uur
  • Weekend 10:00 – 20:00 uur
  • Tijdens zomervakantie de hele week van 10:00-20:00

De Koperen Ezel

Kopermolenweg 4, 8161RM EPE

Momslife.art

@momslife.art

Meer zoals “Budget uitje: De koperen Ezel”

Meer “Uitjes & Dagjes weg” berichten

Wat anderen zeggen over "Budget uitje: De koperen Ezel"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.