Aanbiedingen

Tips bij het KOPEN op Vinted!

Nadat ik 10 minuten een Vinted account had en meteen 2 aankopen verder was noemde Nicole me een “Vinted n00b”. Een beginner dus. Zoiets laat ik natuurlijk niet gebeuren en ging op zoek naar de beste Vinted tips van het internet én van Nicole.

Tip 1: Sla een artikel op bij jouw favorieten

Staat een artikel al wat langer te koop, zet hem dan eens bij je favorieten. De verkoper krijgt hiervan een berichtje en zal vast een sprongetje maken van blijdschap. Mocht je na een paar uren of dagen nog niet hebben bewogen dan wil het vaak gebeuren dat de verkoper gaat terug flirten en de prijs laat zakken.

Zo pak je toch mooi een extra korting op de artikelen die al wat langer te koop staan.

Tip 2: Maak een bundel

Heeft een verkoper meerdere artikelen te koop staan waar je interesse in hebt, maak dan een bundel. Degene met de grootste bundel is waarschijnlijk het meest interessante voor de verkoper. Hij of zij hoeft maar 1 keer naar het postkantoor en is gelijk van zoveel mogelijk artikelen af.

Soms helpt het ook als je een wat ouder artikel toevoegt aan je bundel, hier wil de verkoper waarschijnlijk graag vanaf.

Tip 3: Doe een bod

Niet helemaal overtuigd van een artikel maar is het vooral een “Nice to have”, doe gewoon een bod. Als verkoper is Nicole er geloof ik niet zo’n fan van, niemand. Toch kan je net geluk hebben en een verkoper treffen die er graag vanaf wil. Laat je niet gek maken als een verkoper niet, of bot, reageert: de functie is er niet voor niks.

Tip 4: Sorteer op “Nieuwste eerst”

Geen tip om geld te besparen, maar wel tijd. Zie je vaak dezelfde producten en krijg je maar lastig overzicht van de nieuwste producten, gebruik dan het sorten op “Nieuwste eerst”.

Buiten dat het jou veel tijd kan schelen kan dit dé sleutel zijn om de pareltjes er als eerste eruit te vissen!

Tip 5: Specifiek merk? Volg dan het merk

Ben je op zoek naar specifieke merken, gebruik dan de volg knop bij een specifiek merk. Zo verschijnen de artikelen (eerder) op jouw homepage.

Zelf heb ik maar enkele merken in de kast hangen en vind ik dit (op de volgende tip na) de beste manier om goed op de hoogte te blijven van mijn favoriete producten.

Je kan ook op de merkpagina’s komen door in de zoekbalk je favoriete merk in te typen of bij het product te drukken op het merk:

Tip 6: Sla je zoekopdracht op

Specifieke zoekopdracht gemaakt, speciaal merk, model en misschien wel het printje op “Effen” gezet in de filters. Een mooi moment om die zoekopdracht op te slaan door te klikken op het icoontje naast de zoekbalk de drukken. Hieronder staat een prinsscreen met een geel cirkeltje om het icoonje heen.

Is het icoontje alleen een lijn dan is het niet opgeslagen, en als hij gevuld is wel (hieronder is de zoekopdracht dus wel opgeslagen).

Tip 7: Check de reviews!

Op Vinted kan je elkaar reviews geven, maak hier gebruik van. Heeft een verkoper slechte reviews dan is het een teken aan de wand om verder te zoeken.

Met mijn beperkte ervaring zijn dit de tips die ik nu heb! Heb jij nog tips voor mij of andere lezers, laat ze dan achter in de reacties! Happy shopping!

Papa Ron

@paparon.nl

Meer zoals “Tips bij het KOPEN op Vinted!”

Meer “Aanbiedingen” berichten

Wat anderen zeggen over "Tips bij het KOPEN op Vinted!"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.