Terugkerende aanbiedingen
Aanbiedingen

Terugkerende aanbiedingen

De meeste grote bedrijven hebben terugkerende aanbiedingen omtrent kinderproducten. ”Heel toevallig” valt dit vaak samen met de kinderbijslag. Onderstaande aanbiedingen komen soms wel een paar keer per jaar terug. Wil jij als eerste op de hoogte blijven van alle producten, volg dan mij dan op instragram.

Alle babyproducten 1+1 gratis bij de Etos

Een paar keer per jaar zijn bijna alle babyproducten 1+1 gratis bij de Etos. Hieronder vallen onder andere de flessen en drinkbekers van Dr. Brown, Difrax en Munckin. Maar het is ook geldig op Spenen, lepels en andere baby accessoires.

Glamour day

Ik hoor je denken ”Wat heeft dit met kinderen te maken?” Buiten het feit dat je af en toe ook best wat voor jezelf mag kopen, is de aanbieding ook vaak geldig op kinderkleding. Dit jaar valt de actie in het weekend van 10/11 april. Mijn winkelwagentje staat al klaar bij een aantal winkels waaronder de H&M. Ben jij benieuwd naar alle winkels die mee doen? Klik dan hier.

Mega mazzeldagen prenatal

De Prenatal heeft de naam Mama mazzeldagen aangepast naar mega mazzeldagen. De aanbiedingen zijn gelukkig niet verandert. Dit jaar loopt het weer net even wat anders en zijn er Paasdeals van 29 maart tm 5 april. paasdeals genoemd. Of de mega mazzeldagen later in het jaar nog zullen plaatsvinden als de winkels weer open zijn is nog niet bekend.

De mega mazzeldagen worden 2 x per jaar gehouden. Normaal gesproken de laatste week van maart en de laatste week van september.

Hema rompers

Ook bij de Hema hebben ze een terugkerende actie met rompers. Deze zijn zo’n 4 x per jaar in de aanbieding. Meestal is de aanbieding in vorm van een stapelkorting, hoe meer je koopt hoe meer rompers je gratis krijgt, waarbij de goedkoopste artikelen gratis zijn.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Wat anderen zeggen over "Terugkerende aanbiedingen"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.