Reviews

Slipstop Shoes Review

Voor onze vakantie kochten we voor Tobias en Sophia Slipstop shoes, op Instragram kreeg ik veel de vraag wat onze ervaring daarmee is. Een mooi moment om jullie dus mee terug te nemen naar onze vakantie 😉

Waarom Slipstop Shoes?

Onze voornaamste reden om ze aan te schaffen is het feit dat Tobias steeds meer begint te rennen en dit dus ook verwachten bij het zwembad. De speciale antislip-zool biedt zoals de naam al doet vermoeden extra grip op natte vloeren.

Spraypark op Landen het Vennenbos

Landal het Vennenbos heeft een heel nieuw deel bij het zwembad gebouwd, een heus spraypark. Dat is een speeltoestel met glijbaren, sproeiers en allemaal leuke water-elementen. Normaal gesproken dus bijna een garantie op een slippertje, maar wij hebben geen enkele val meegemaakt met Tobias en Sophia.

Beschermende zool en neus

Naast het feit dat het dus extra steun biedt, heeft het nog een groot voordeel: de tegels doen minder pijn aan de voetjes.

Subtropische zwembaden hebben vaak van die kleine steentjes/tegeltjes zoals op de foto hiernaast, bij mezelf deed het na een tijdje wel wat “pijn”.

Ook zit er op de neus een extra laagje zodat kindjes die druk aan het spelen zijn op bijvoorbeeld het strand of de grond wat meer bescherming hebben aan de tenen. Dit voorkomt ook dat ze minder snel slijten.

Prijs

Ron vond de prijs best pittig bij aanschaf, ze zijn € 19,99 per paar. Tijdens het zwemmen is hij dat geloof ik wel snel vergeten en was het sowieso het geld waard. Ze zien er na een week intensief zwemmen nog goed uit en ze zijn elastisch. Volgende vakantie kunnen ze weer mee.


Klik hier om Slipstop Shoes te kopen.


Printjes & maten

Wat ook nog leuk is zijn de verschillende printjes en kleuren. Zelf vind ik de “Starry” het mooiste, die lijkt een beetje op een zeemeermin, voor Sophia of Oliva dan he, niet voor mezelf. 😉

Dat laatste klinkt raar, maar ze zijn er ook voor volwassenen (maat 35 t/m 44)! De kleurkeuze is wat minder, maar het kan wel handig zijn voor mensen die wat minder stabiel zijn of dus geen zere voeten willen krijgen van de steentjes.

Hoe vallen de Slipstop Shoes? Bij ons goed overeen met de normale schoenmaak en met de elastische band aan de bovenkant blijven ze ook goed en stabiel zitten. De kinderen hebben ze zelf niet uitgedaan, dus ik verwacht dat ze voor hen ook comfortabel zitten.

Conclusie

De conclusie is simpel: ik zou de schoentjes zeker aanraden als je wil gaan zwemmen. Bij ons zitten ze inmiddels standaard in de zwemtas. Mocht je twijfelen over de aanschaf dan zou ik zeker eens kijken naar de mooie printjes en je laten overtuigen door ze een keer te proberen!

Klik hier om Slipstop Shoes te kopen.


We hebben dit product zelf aangeschaft. Linkjes naar de verkopers kunnen affiliate linkjes zijn: ik krijg dan een deel van de opbrengst, maar het kost jou niks extra.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Wat anderen zeggen over "Slipstop Shoes Review"

3 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.