Reviews

Sock-stop review: maak zelf je antislip sokken / maillot

Voor Sophia was ik eerder al op zoek naar maillots met antislip. Deze worden verkocht, hier vind je alle tips, maar dit helaas niet waar ik naar op zoek was. Gelukkig waren er een aantal van mijn volgers die Sock-stop als tip gaven.

Wat is Sock-stop?

Zelf had ik nog nooit van Sock-stop gehoord, maar het is een soort vloeibare latex waarmee je zelf een antislip laag kan maken op sokken, maillots en sloffen.

Het is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en de prijzen online variëren tussen €3,99 en €13,50 dit heeft te maken met de verschillende inhouden 50ml of 100ml. Ook zijn er grote verschillen met verzendkosten. Zo is de duurste prijs inclusief verzenden. Zelf kocht ik het hier, dit was het op het moment van bestellen het goedkoopst.

Verschillende kleuren Sock-stop

Hoe gebruik je het?

Sock-stop is makkelijk in gebruik. Voordat je de antislip op de sokken/ maillots toevoegt vul dan je sokken met papier, een stuk karton of een stuk plastic. Hierdoor zorg je ervoor dat het niet doorlekt en kan je de sock-stop makkelijker kan aanbrengen.

Zelf heb ik gekozen om stipjes te maken, maar mocht je creatief zijn kan je er zelfs hele tekeningen van maken.

‘S avonds heb ik het op de maillot gedaan en ‘s morgens was het al helemaal droog. Hier was 1 laag voldoende, maar wanneer nodig kan je de lagen gewoon meerdere malen herhalen.

De wasvoorschriften geven aan dat het op maximaal 40 graden gewassen kan worden en dat het niet in de droger mag. Ondanks de wasvoorschriften heb ik het wel in de droger gedaan en zien er na 4 wasrondes (wasmachine +droger) nog steeds goed uit. Ik geef natuurlijk geen garantie, maar hier blijft het voorlopig gewoon in de droger gaan 😉

Vul de sokken/ maillot op en doe hier de sock-stop druppeltjes op.

Conclusie

Ik kan er heel kort over zijn. Ik raad dit product zeker aan. Ondertussen heb ik al meerdere maillots van Sophia antislip gemaakt en heb ik een andere kleur (crème) Sock-stop besteld.

Wil jij graag Sock-stop bestellen? Bestel het dan hier via Amazon.

*Dit artikel is zelf gekocht en deze blog is dus niet gesponsord. Wel maak ik gebruik van affiliate linkjes, dat betekent dat ik een deel van de opbrengst krijg van een bestelling die via mij gedaan wordt. Dit kost voor jou als klant niets extra.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Sock-stop review: maak zelf je antislip sokken / maillot”

Meer “Reviews” berichten

Wat anderen zeggen over "Sock-stop review: maak zelf je antislip sokken / maillot"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.