Aanbiedingen

Moederdag: inspiratie voor de leukste cadeaus

Hier in huis moet ik zelf altijd een dikke hint geven (lees: een linkje doorsturen) met wat ik wil hebben voor Moederdag. Dit zal voor sommige misschien wel herkenbaar klinken en daarom heb hieronder een lijstje met cadeaus die je zou kunnen vragen voor Moederdag.

Gepersonaliseerd sieraad

Zelf heb ik dit linkje doorgestuurd naar Ron, als subtiele hint ;-). Bij Tobias en Sophia kreeg ik na de bevalling een ketting met eerst een T en later een hanger met T&S, omdat we nu het geslacht niet wisten heb ik geen nieuwe hanger gekregen. Voor mij was dit dus een mooi moment om dit te vragen.

Gepersonaliseerde ketting

Rituals

Misschien een beetje gezaagd, maar wel heel lekker en praktisch! Ja ik ben vooral van de praktische cadeaus ipv cadeaus die in de kast verdwijnen waar je niks mee doet.

Hier in huis gebruiken we Rituals, hieronder zie je mijn favoriet. Heb jij een ander merk verzorgingsproducten, is dat natuurlijk een goede om te vragen.

Geschenkset Rituals

Cadeaukaart

Een cadeaukaart is altijd goed. Voor de mannen die twijfelen over welke kaart je moet geven, met een Fashion Cheque zit je vaak wel goed. Deze is in verschillende winkels te gebruiken.

En voor de dames: gebruik deze echt voor jezelf en niet stiekem voor de kinderen 😉

Cadeaukaart

Wat “me-time” cadeau geven

Een massage, gezichtsbehandeling, manicure of een dagje Spa. Er is genoeg keuze om je moeder/ vrouw cadeau te doen. Iedere mama vind het heerlijk om even te genieten zonder de kinderen. Om vervolgens weer helemaal opgeladen te zijn.

Massage

Een dagje weg

Wij vinden het zelf altijd heel leuk om met het hele gezin een dagje op pad te gaan. Geef een “Cadeaukaart” voor een dagje weg en vraag wat zij leuk vind om te gaan doen.

Met kinderen of juist zonder kinderen? Er zijn genoeg opties. Uiteindelijk is het zo wanneer de kinderen blij zijn, de mama ook weer blij is.

Een dagje weg met kinderen

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “Moederdag: inspiratie voor de leukste cadeaus”

Meer “Aanbiedingen” berichten

Wat anderen zeggen over "Moederdag: inspiratie voor de leukste cadeaus"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.