Reviews

Lifetime 4-in-1 bed: Tobias z’n eerste échte bed!

Vorige week maandag was het dan zover, na 10 weken werd Tobias’ nieuwe bed eindelijk geleverd! We hebben best wat winkels gehad om te zoeken naar het perfecte eerste bed van Nicole, ook kwamen er regelmatig “peuterbedden” voorbij. Wij kozen uiteindelijk voor het 4-in-1 bed van Lifetime.

Het begin-bed

Tobias is gestart met het bed op de “grond”. Er staan dan geen pootjes onder en op zijn bed zit een gezellig punt-dakje. Hier hebben we ook nog gekozen voor een soort Dino-/jungle-dak. Voor Nicole was het een soort van must om een grondbed te kopen als eerste bed. Ook zit er bij het “begin”-bed meteen een uitval beveiliging “ingebouwd”.

Al met al vinden we het nog best een groot bed voor zo’n klein jongetje, maar hij is zo trots als een pauw! In de ochtend mag hij soms bij ons in bed liggen, maar dan moet ik er daarna nog even bij hem in komen liggen, super schattig.

Het 2e van de 4 bedden.

Na het grondbed worden de poten die nu bij de opbouw horen omgedraaid en komt het bed daadwerkelijk van de grond te staan. Het dakje is dan wat minder hoog. Deze ombouw is dénk ik vrij eenvoudig te realiseren, al zien wij dat pas over een tijdje.

De half-hoogslaper (nr 3)

Na het iets hogere bed kun je nu echt de hoogte in. Bij het pakket zitten extra poten om het bed om te bouwen naar hoogslaper. Ik denk dat het niet een volledige hoogte heeft en blijft hangen als “half-hoogslaper”, wel zo makkelijk met het opmaken van het bed. Ook het trapje is inclusief.

Laatste fase: een “normaal” bed

Zodra de kinderen het beu zijn kunnen we het ombouwen naar een normaal 1-persoonsbed zonder poespas. Geen dakje, geen hoge poten, geen trapje, maar een doodnormaal (stevig) bed.

In principe kunnen ze dus met het bed doen tot ze uit huis gaan, al snap ik ook wel dat uiteindelijk een lekker 2-persoons boxspring beter leert zodra ze gaan puberen. Tot die tijd doen wij het met dit Lifetime 4-in-1 bed.

Tja, de prijs..

Naast vele voordelen heeft het ook wel 1 groot nadeel: de prijs. Wij betaalde voor het bed (zonder matras) € 1017,-. Dit was zonder dak. In totaal hebben wij met matras, dakje en het lifetime 4-in-1 bed zelf € 1467,04. Dit is inclusief korting en een “gratis” Done By Deer verzorgingstas van € 49,95,-

Al met al is het een behoorlijke investering, wel hebben we in ons besluit meegenomen dat het wel degelijk voelt als kwaliteit én dat ze op marktplaats nog een redelijke waarde hebben. Voor nu ligt Tobias er niet wakker van en slaapt hij heerlijk onder zijn jungle-dekbed.

Papa Ron

@paparon.nl

Meer zoals “Lifetime 4-in-1 bed: Tobias z’n eerste échte bed!”

Meer “Reviews” berichten

Wat anderen zeggen over "Lifetime 4-in-1 bed: Tobias z’n eerste échte bed!"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.