Ette Tete Learning tower review
Reviews

Ette Tete learning tower Review

De “Grote kluk (kruk)” wordt hij thuis genoemd door Tobias. De learning tower is een grote hit in ons huis. Daarom leek het me leuk om een Ette Tete Learning Tower Review te schrijven.

Klik hier om naar de Ette Tete learning tower te gaan.

Wat is de Ette Tete learning tower Review?

De learning tower is een soort hoge kruk waar jouw kind in kan staan. Via één trede komt hij op een plateau te staan met daaromheen een soort “hekje” zodat je kindje niet op de grond valt. In de rug zit een extra ijzeren staaf zodat je er wel onderdoor kunt, maar niet naar achteren valt. Hier werkt het erg goed en ze snapte erg snel hoe zet erop kunnen klimmen.

Wat kost een learning tower?

Op moment van schrijven zijn er 2 verschillende modellen, de “normale” en de “Sit ’n step”. Van het laatste model kun je ook een tafeletje maken (later meer over het tafeltje).

Ette Tete Learning Tower Step Up

Dit model kost op dit moment €99,50 en is verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, houtkleur, wit en grijs.
Klik hier voor de huidige beschikbaarheid

Ette Tete Learning Tower Step’n Sit

Dit variant waar je ook een tafeltje van kunt maken kost op dit moment € 124,95 en is verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, houtkleur, wit en grijs.
Klik hier voor de huidige beschikbaarheid

Installatie / in elkaar zetten 

De toren wordt geleverd in een platte doos en dient zelf nog in elkaar te worden gezet. Er zit een duidelijke uitleg bij en gaatjes voor schroefjes worden duidelijk aangegeven. Er zit een klein gaatje voorgeboord op de plekken van de schroefjes. 

Al met al moet je op ongeveer 30 minuten montagetijd rekenen. De toren voelt zeer stevig en solide aan. 

Wat kun je met een Ette Tete Learning Tower?

Misschien wel de meest gestelde vraag, wat kun je nou met zo’n learning tower? De vraag is natuurlijk heel algemeen en verschilt een beetje qua leeftijd

Helpen met koken 

Wij gebruiken de learningtower vooral om Tobias met mij te laten koken. Tobias schuift de toren zelf naar de keuken als hij wil hebben en komt er dan gezellig bij staan als ik bijvoorbeeld de groentes aan het snijden ben. 

Hij klimt zelf naar boven en staat dan stevig op een plateau met een ijzen staaf om te zorgen dat hij niet achterover valt. 

De combinatie van zelf schuiven en klimmen zorgt er wel voor dat je iets beter moet opletten wat je op de aanrecht laat staan. Voordeel is wel dat hij door zoveel te helpen een gevoel krijgt bij wat wel gevaarlijk is en wat niet. 

Ombouwen tot tafeltje (model “Ette Tete learning tower Step’n sit”)

Speciaal aan deze Ette Tete learning tower is de step’n sit variant. Deze heeft extra scharnieren zodat je er ook een tafeltje van kan maken. Dit is wel een heel schattig gezicht en we hebben er ook veel gebruik van gemaakt als tafeltje. 

Omwisselen tussen tafeltje of toren is een kwestie van 2 klemmetjes los klikken en weer vastmaken. De zelfgemaakte maaltijd kan dus lekker worden opgepeuzeld aan tafel. 

Ette Tete Learning Tower Review: Is het z’n geld waard?   

Dan misschien het belangrijkste van deze Ette Tete Learning Tower Review: is het z’n geld waard? Het is natuurlijk lastig om in andermans portemonnee te kijken, maar wij hebben er na een jaar intensief gebruik nog geen moment spijt van gehad. 

Spullen van Ette tete staan ook bekend om hun hoge restwaarde en schaarste op marktplaats en andere platformen. Je zult met normaal gebruik er dus ook makkelijk nog meer dan de helft voor terugkrijgen. 

De combinatie van gezelligheid in de keuken en hoge restwaarde maakt het voor ons een positief aankoopadvies. We hebben er onwijs veel plezier van!  

Klik hier om de Learning tower te kopen of voor meer informatie.

Heb jij een Ette Tete learning tower? Dan ben benieuwd wat jij ervan vindt. Het zou leuk zijn om dat te lezen in de reacties (als soort van Mini Ette Tete learning tower review).

We hebben de Learning tower zelf gekocht en hij is dus niet gekregen of gesponsord. 🙂

Benieuwd naar meer reviews? kijk dan eens tussen ons overzicht.

Papa Ron

@paparon.nl

Wat anderen zeggen over "Ette Tete learning tower Review"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.