Aanbiedingen

De leukste kinderkleding Vinted accounts van Nederland (update december 2022)

Sinds kort zet ik een groot deel van de kinderkleding te koop via Vinted. Nu kreeg ik regelmatig te horen met jouw bereik is het heel makkelijk om te verkopen, maar bij mij gaat het niet zo snel. En daarom heb ik hier een lijst gemaakt van de leukste Vinted accounts. Ik update deze lijst regelmatig en wil jij je hier voor aanmelden, kijk dan onder aan de pagina.

Hoe werkt Vinted?

Ik verkoop zelf ook nog niet zo lang op Vinted, dus ik weet ook nog niet alles maar ik zal het hier proberen kort uit te leggen. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je producten uploaden. Eigenlijk word je stapsgewijs meegenomen door de app zelf, met het toevoegen van een foto, merk wordt automatisch ook een richtprijs gegeven.

Wel heb ik een aantal tips voor je:

  • Kijk welke verzendopties je allemaal aan hebt staan, sommige bedrijven zitten misschien niet bij je in de buurt of moet je veel verschillende locaties af om het pakketje weg te brengen.
  • Zet een bundelkorting aan, zo nodig je mensen uit om meerdere producten te nemen. Zelf accepteer ik ook altijd de grootste bundels, dat scheelt ook weer pakketjes wegbrengen.
  • Heb je veel producten en wil je dit over meerdere dagen uploaden, zet je profiel in vakantiemodus. Zo krijgen je volgers tussendoor geen meldingen. Zorg dat je bij het plaatsen van de laatste producten, je account van vakantiemodus afhaalt. Zo krijgen ze van de laatste producten toch weer meldingen en zien ze dat je actief bent. Daarnaast kan dit handig zijn om wat extra tijd te creëren voor het verzenden. Je hebt normaal 5 dagen de tijd om het te verzenden in vakantiemodus is dit langer.
  • Als er producten aan de favorietenlijst zijn toegevoegd, kan je een prijsvoorstel doen. Zo kan je wat extra korting geven, zodat ze het artikel misschien toch kopen.
  • (Ver)koop je iets. Laat een review achter, waarschijnlijk zal de (ver)koper dit ook bij jou doen. Hoe meer goede reviews hoe betrouwbaarder je account over komt.
  • Het hoeft natuurlijk niet, maar Raasbol gaf een extra tip: het wordt erg gewaardeerd als je iets extra’s geeft aan iemand die veel koopt.

De leukste kinderkleding accounts van Nederland op Vinted

De lijst verdeel ik tussen jongens en meisjes kleding. Ik probeer erbij te vermelden welke maten er verkocht worden (kleinste tot en met grootste maat). Door op de Vinted naam te klikken kom je bij het profiel uit, ga elkaar vooral volgen zodat je op de hoogte blijft van elkaar.

Meisjes

Jongens

Mocht jij ook in deze lijst willen dan kan jij je hier aanmelden. (Beperkt beschikbaar, krijg je een foutmelding, dan is de lijst voor de volgende periode vol. Via Instagram laat ik weten wanneer de inschrijvingen weer open gaan)

Één keer per twee maanden zal ik de lijst bijwerken.

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Meer zoals “De leukste kinderkleding Vinted accounts van Nederland (update december 2022)”

Meer “Aanbiedingen” berichten

Wat anderen zeggen over "De leukste kinderkleding Vinted accounts van Nederland (update december 2022)"

1 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.