Reviews

De Baby Spa – Review

De meeste uitjes met baby zijn vooral voor jezelf heel leuk, want er zijn maar weinig uitjes voor je baby. Mocht je iets leuks willen doen met je kindje dan is De Baby Spa zeker een aanrader.

Vanmorgen was ik uitgenodigd om met Olivia naar De Baby Spa te komen. Aangezien we hier met Tobias (in Rotterdam) en Sophia (in Tilburg) ook al geweest zijn, had ik er al helemaal zin in.

Helaas hadden we geen oppas, waardoor Ron niet meekon en ik alleen moest gaan. Andere kinderen kunnen helaas niet mee. Wat wel goed te begrijpen is, zo hebben de baby’s voldoende rust.

Parkeren

Bij de locatie in Rotterdam kan je gratis voor de deur parkeren. Zelf ging ik naar Tilburg, deze locatie zit midden in het centrum. Je kan de auto parkeren in parkeergarage: de Heuvelport, dit is recht tegenover De Baby Spa.

Floaten

Je hebt keuze uit verschillende soorten arrangement die je kan boeken.

  • Float & Baby massage €40,-
  • Float only €30,-
  • Shantala massage €40,-
  • Vriendjes date €90,- (voor 2 kindjes)
  • Fun float (8-12 maanden in zitband) €40,-
  • Privé sessie €50,-

Voor ons was de privé sessie geboekt en hadden wij dus een aparte ruimte voor onszelf. Als je een vriendjes date boekt, is dit ook in deze ruimte.

Je hoeft zelf niks mee te nemen, de zwemluier, hydrofiel- en omslagdoeken liggen voor je klaar. Na het omkleden helpt de medewerker de zwemband om doen en tilt je kind in de jacuzzi. Ze mogen vervolgens 20 minuten bubbelen.

Shantala massage

Na het floaten is het tijd voor de massage. De medewerker helpt je kindje uit de jacuzzi en hierna mag je zelf je kindje afdrogen en een luier aantrekken.

Voor de massage kan je kiezen uit 3 verschillende oliën. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende werkingen hiervan en de massagetechnieken worden voorgedaan bij een pop.

Helaas was Olivia moe en hebben we de massage niet helemaal af kunnen maken. In de auto was ze meteen vertrokken en sliep ook thuis meteen weer verder. Het was dus een heerlijk relax ochtendje!

Tips

Mocht je zelf naar de baby spa toe willen gaan dan heb ik nog 2 leuke tips voor je:

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief, er komen regelmatig leuke acties voorbij!
  • Plaats een foto op Instagram, tag de baby spa en gebruik de juiste hashtag (vraag hiernaar) dan krijg je een leuke foto mee naar huis.
Tobias, Sophia & Olivia

Nicole

@kinderkoopjesjager.nl

Wat anderen zeggen over "De Baby Spa – Review"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.