Reviews

Beste speelgoed-aankoop van 2021

We naderen weer het einde van het jaar en de goedheiligman is inmiddels ook weer in het land. Een goed moment om terug te blikken wat voor ons de beste speelgoed-aankoop is geweest.

Tobias’ favoriete speelgoed (2,5 jaar, jongen)

Tobias is op moment van schrijven ongeveer 2,5 maand en zijn favoriete speelgoed van dit jaar is de Duplo-trein. Sophia vindt het ook erg leuk, maar dan vooral om kapot te maken helaas. Doordat Sophia het vaak afpakt of sloopt kan Tobias er helaas niet altijd mee spelen, maar áls hij ermee kan spelen dan hebben we uren geen kind aan hem.

Zelf hebben we de Duplo-trein die hieronder staat met enkele uitbreidingssets:

Tobias kan er nog meer van genieten zodra Sophia begrijpt dat ze de baan niet kapot moet maken, dus ook in 2022 gaat het zeker een topper blijven!

Sophia’s favoriete speelgoed (1,5 jaar, meisje)

Sophia heeft op dit moment nog niet een favoriet qua speelgoed, eigenlijk speelt ze het liefst met een appel (geen grap). Waar we Sophia wel vaak kunnen vinden is in het speelgoedkeukentje of met kleurtjes. Het liefst kleurt ze met de krijtjes die hieronder staan, maar soms doet ze de krijtje nog in haar mond (wel even opletten dus).

Wat is bij jullie favoriet qua speelgoed?

Papa Ron

@paparon.nl

Wat anderen zeggen over "Beste speelgoed-aankoop van 2021"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.