Reviews

AH Premium Review – 2 x zoveel (koop)zegels!

Eerder schreef ik al dat wij groot fan zijn van koopzegels, sinds de komst van AH Premium sparen wij 2 keer zo snel koopzegels (dus ook 2 x zo snel rendement). We gebruiken het nu 2 weken, dus hoog tijd voor een korte AH Premium Review.

Wat is AH Premium?

AH Premium is een nieuwe dienst voor de (vaste) klanten van de Albert Heijn. De dienst kost je op moment van schrijven 12 euro per jaar en je krijgt daarvoor een aantal voordelen:

  • 10% korting op alle biologische producten
  • 2 x zo snel sparen voor koopzegels, spaarzegels en Air Miles
  • Elke week 10 bonus box aanbiedingen
  • Tot 50% korting op abonnementen

Zoals gezegd kost dit 12 euro per jaar. De Albert Heijn heeft een pagina om jouw voordeel te bereken.

10% korting op alle biologische producten

Mocht je veel biologische producten kopen (of van plan zijn te gaan kopen) dan kan dit voordeel best hard oplopen. Wij hebben voor de kinderen biologische halfvolle melk, per (2 liter) pak kost dat € 2,09. Per week gaan er ongeveer 2 doorheen. Dat betekent dat we per jaar ongeveer € 217,- uitgeven (best een schok). 10% daarvan levert ons al genoeg voordeel op (€ 21,70) om het voor ons rendabel te maken!

Verder proberen we ook steeds meer te kiezen voor duurzame en biologisch producten. We gaan het er sowieso dus dik “uithalen”.

2 x zo snel sparen voor koopzegels, spaarzegels en Air Miles

Dit is de hoofdreden waarvoor we hebben gekozen om AH Premium te nemen. We sparen nu per 100 euro aan boodschappen voor 20 euro aan koopzegels. Door het jaar heen tikt dit best wel aan bij het bezorgen van boodschappen, we zitten op ongeveer 180 per week aan boodschappen, maar het potje aan het einde van het jaar zit dan wel super vol! Het is ongeveer €10.000 per jaar aan boodschappen, dat betekent een potje van € 2000,- aan het einde van het jaar (+ rendement nog!)

Ook bestek-, Efteling- en spaarzegels gaan 2 keer zo snel. Dat betekent dus dubbel zo snel vrienden maken bij mensen die ze sparen!

Elke week 10 bonusaanbiedingen in je “Bonus Box”

De bonus box is een “box” met persoonlijke aanbiedingen. Normaal heb je 5 aanbiedingen en kun je er daar een x aantal uit kiezen. Met AH Premium heb je keuze uit 10 persoonlijke aanbiedingen. Vaak zit er voor ons wel wat tussen wat we vaak kopen.

Al met al dus ook een mooie bonus (ha-ha).

50% korting op abonnementen

Dit zijn op dit moment vooral abonnementen uit de Ahold-familie: Bol Select (4,99 ipv. 9,99) en de Gall&Gall Vip-pas. Ook krijg je korting bij Ziggo, Blendle en Pathé thuis. Als je gebruik maakt van Select is het toch weer een mooi voordeel van 5 euro per jaar.

Is het de moeite waard?

Voor ons als Albert Heijn klant is het zeker de moeite waard. Vooral het dubbele sparen van koopzegels vind ik erg lekker, toch een hoop spaargeld op het einde van het jaar. Ook het voordeel op biologische producten is voor ons voldoende om het “rendabel” te maken.

AH Premium nemen? Dat kan via de site of AH App, klik dan hier.

Dit artikel is op eigen initiatief geschreven en niet gesponsord door de AH. Ik heb gewoon netjes 12 euro per jaar betaald voor de voordelen van AH Premium.

Papa Ron

@paparon.nl

Meer zoals “AH Premium Review – 2 x zoveel (koop)zegels!”

Meer “Reviews” berichten

Wat anderen zeggen over "AH Premium Review – 2 x zoveel (koop)zegels!"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.