Aanbiedingen

10 x tips voor een origineel vaderdag cadeau!

Het is weer bijna tijd voor vaderdag. Nicole heeft altijd moeite met het vinden van een origineel cadeau. De reden is zeker niet dat ze niet origineel is, maar doordat ik het vaak zelf al koop als ik iets wil. Om Nicole, maar ook waarschijnlijk jou op weg te helpen geef ik hieronder 10 duwtjes in de goede richting.

Vergeet ook niet: wat je ook geeft, het gaat altijd om het gebaar.

#1: BBQ Boek

Misschien wel hét toppunt van mannelijkheid: lekker achter de grill. Doe jezelf ook een plezier en doe een boek kado met de lekkerste BBQ-recepten!

Dit boek kun je zelfs nog personaliseren en is denk ik wel hét BBQ-boek van Nederland

#2: Matching zwembroeken

De laatste tijd zien we ze steeds vaker en op steeds meer plekken: matching zwembroeken. Op dit moment heeft de Zeeman ze ook, dus je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wil.

Het toeval wil dat ze momenteel in de aanbieding zijn bij deze aanbieder!

#3: Knutselen: sokken schilderen

Deze kreeg ik vorig jaar, Tobias was toen 1 en Sophia net geboren. Samen hadden ze een paar witte sportsokken beschilderd. Een onwijs leuk en een persoonlijk cadeau.

#4: Looftlighter

Nee dames, dit is geen Fohn! Dit is een “Looftlighter”. Hebben je kinderen een vader die graag de BBQ aansteekt? Dan is dit dé gadget die je moet hebben. Dit apparaat zorgt ervoor dat je binnen 10 seconden een klein stukje in je kolen hebt die gloeien. Tegelijkertijd zit er ook een ventilator in die zorgt dat er steeds meer kolen gaan gloeien.

Je barbecue staat echt binnen no-time aan. Een kamado (zo’n grote keramieken barbecue) moet echter wel nog even opwarmen, maar daar kun je wel na die minuut even lekker met een koud drankje gaan zitten.

Ik heb ‘m overigens zelf ook en zou hem zeker aanraden!

Klik hier om een Looftlighter te bestellen.

#5 Wacaco Minipresso

Misschien meer een gimmick, maar wel een hele toffe gimmick voor de koffieliefhebbers! Zeg nou zelf, wat zou het leven met kinderen zijn zonder koffie.

Met dit apparaatje maak je onderweg de lekkerste espresso’s. Met 9 reviews scoort het een dikke 9 in de reviews, dus het moet wel goed zijn.

Klik hier voor de Wasaco Minipresso

#6: 100 dingen die een vader gedaan moet hebben

Ok, toegegeven is dit kado misschien wat minder origineel dan je in deze lijst zou verwachten. Toch vond ik juist dít (misschien beetje afgezaagde) kado dan wel weer tof. Een soort bucketlist voor vaders.

Het leuke van dit alles is dat je het ook nog kan personaliseren!

Klik hier om het boek te bestellen

#7: Kleding: bijvoorbeeld een mooie polo

Kleren maken de man. Het is misschien clichématig, maar zeker niet minder waar! Zelf voel ik mij altijd weer even helemaal het mannetje als ik nieuwe kleding aantrek. Zelf ben ik groot fan van Superdry polo’s.

Een goede plek om leuke kleding te shoppen is natuurlijk Wehkamp!

#8: Een lekker stuk vlees!

Nee dames, daarmee bedoel ik niet jullie 😉 Ik doel op een speciaal stuk vlees voor op bijvoorbeeld de BBQ. Stap eens binnen bij de lokale slager en vraag om een speciaal stuk vlees voor op de grill. In het speciaal is de tomahawk altijd wel spectaculair en speciaal! Met bavette kun je ook vele kanten op.

Het kan zijn dat sommig vlees bevroren is, laat het dan vast de nacht van vaderdag ontdooien. Dan heb je bij mooi weer gelijk iets te eten die avond.

#9: Tegoedbonnetjes

Bedenk samen met je kinderen leuke tegoedbonnetjes die het jaar gebruikt mogen worden. Bijvoorbeeld de auto wassen, een massage, 100 kusjes of gewoon een fijne knuffel.

Het is vooral leuk om misschien ook een 1-op-1 dag met de kinderen eraan toe te voegen zodat ook de kinderen een leuk 1-op-1 tijd hebben.

#10: Een bezoek aan zijn favoriete stad

Je kent het wel, een man die alles al heeft maar misschien nog wel iets wil meemaken. Misschien is er een stad die hij graag wil bezoeken of heb je zelf een voorkeur. Zelf vond ik Rotterdam altijd wel heel gaaf, maar zou ik er nu met 3 kindjes niet aan moeten denken.

Mocht je een rustig pittoresk stadje zoeken dan zou Heusden (Noord-Brabant) leuk kunnen zijn. Een rustig vesting stadje met misschien wel het lekkerste ijs van Nederland.

Heb jij nog leuke ideeën die niet mogen ontbreken? Laat het dan weten in de reacties!

Papa Ron

@paparon.nl

Meer zoals “10 x tips voor een origineel vaderdag cadeau!”

Meer “Aanbiedingen” berichten

Wat anderen zeggen over "10 x tips voor een origineel vaderdag cadeau!"

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.