Liesylove

Hallo allemaal,

Ik ben Lisanne en heb 2 kinderen. In 2017 ben ik “Liesylove” begonnen. Een webshop in handgemaakte baby en kinderkleding en accessoires. Ik ben begin 2017 begonnen met wat leuke kleding maken voor mijn zoontje (okt 2016 geboren). Dat vond ik zo leuk om te doen dat ik besloot een eigen webshop te beginnen.

Een webshop in handgemaakte producten. Ik begin bij het kopen van stoffen, daarna ga ik alles knippen en in elkaar naaien en dan in de webshop zetten. Alles wat ik maak is met veel liefde handgemaakt door mijzelf. Mijn eerste product was een broekje in de allerkleinste maten. Deze kon ik dan fijn passen bij mijn zoontje. Het heeft een tijd geduurd voordat de webshop echt een beetje gingen lopen. Ik had in 2018 weinig bestellingen gehad (op 1 hand te tellen). Vanaf 2020 is het beter gaan lopen. Ik besloot toen ook punnik namen te gaan maken. Dit product is mijn favoriet (ook die van jullie). Zo ontzettend leuk om te maken en om al die leuke baby namen voorbij te zien komen. Ik heb nog steeds heel veel leuke ideeën om te maken voor Liesylove en er komen steeds weer nieuwe producten bij.

Ga jij een kijkje nemen op mijn website? Of vind je het leuk om mij te volgen op Instagram of Facebook? Heel graag en super leuk! 

Liefs, 

Lisanne 

One thought on “Liesylove”
Leave a Comment