Klantenservice

Zoals jullie gewend zijn hecht ik veel waarde aan service en klantvriendelijkheid. Tegelijkertijd probeer ik voor iedereen scherpe prijzen te bieden. Daarom zijn er een aantal voorwaarden die ik graag open vooraf communiceer.

Verzending & bezorging

Verzenden kost in alle gevallen €4,50. Ik heb getwijfeld om de verzendkosten te verwerken in de prijs, maar dan ben je eigenlijk nadelig uit als je meerdere artikelen besteld. Daarom kost de verzending altijd €4,50. Alsnog leg ik iets toe op de verzending, maar het lijkt me een redelijke prijs.

Je product wordt verstuurd binnen 1 – 3 werkdagen, mits deze voorradig is.

Afhalen is op dit moment (nog) niet mogelijk.

Bestellen & betalen

Betalen kan op dit moment alleen via iDeal, dit is dé betaalmethode in Nederland. Met iDeal betaal je veilig en snel via de omgeving van je eigen bank. Mocht je betaald hebben en nog geen bevestiging hebben ontvangen, wacht dan tot een kwartiertje om te zien of je alsnog een bestelbevestiging krijgt. Mogelijk komt deze in de spambox.

Krijg je geen bevestiging? Neem dan even contact met me op via nicole@kinderkoopjesjager.nl, ik kijk dan graag met je mee.

Retourneren?

Retourneren kan binnen 14 dagen, mocht je de retour vooraf aanmelden dan heb je na aanmelden nog 14 dagen om het pakketje daadwerkelijk te retourneren.

Mocht je de volledige bestelling retourneren dan krijg je zowel de prijs van de producten als de € 4,50 voor de verzending naar jou toe retour. De kosten om je pakketje retour te sturen komen daarbij wel voor je eigen rekening. Bij het retourneren van een deel van je bestelling krijg je enkel de kosten voor die producten retour, de verzendkosten heen én terug komen dan voor eigen rekening.

Zorg bij het retourneren dat je product ongewassen en in originele verpakking zit. Uiteraard dient het product ongedragen te zijn.

Vragen of klachten?

Het je vragen of klachten over de producten dan kijk ik graag met je mee. Stuur me dan een e-mail op nicole@kinderkoopjesjager.nl en dan probeer ik binnen 1 dag te reageren. Een DM op mijn Instagram pagina mag natuurlijk ook.

Meld jezelf aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang de leukste blogs en beste aanbiedingen in jouw e-mail.